Wie zijn wij?

Rijschool RAVO bestaat al sinds 1956. Als eenmanszaak begonnen, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd familiebedrijf met vier instructeurs en een wagenpark van vier voertuigen, je kunt dus gerust zeggen dat we ervaren zijn op het gebied van rijopleidingen.

Verkeersopleidingen

Rijschool RAVO is de rijschool voor Veenendaal en omstreken als het gaat om verkeersopleidingen. Als eerste begonnen en nog steeds vooroplopend als het gaat om spoedopleidingen. Je kunt ons rustig specialisten noemen op dit gebied. Onze opleidingen variëren in tijdsduur van 12 dagen t/m 12 weken. Rijschool RAVO beschikt altijd over het juiste lesmateriaal, we rijden als meer dan 35 jaar met Toyota's (nu type Yaris). 

Werkgebied

Rijschool RAVO is gevestigd in Veenendaal, de eerste lessen vinden hier plaats. Daarna gaan we naar Tiel als les- en examengebied. Wij hebben hier bewust voor gekozen, Tiel is goed en snel bereikbaar vanuit Veenendaal en er zijn veel verschillende en geschikte verkeerssituaties om je goed voor te bereiden op je examen. 

Neem een proefles!

Wil jij eerst ervaren of autorijschool RAVO echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal samen met de instructeur voor welke rijopleiding je kiest. De proefles kost €30,-, maar als je besluit om bij ons een volledige rijopleiding te volgen dan is deze gratis
Je kunt jezelf nu aanmelden op 0318 - 516 183, of gebruik de onderstaande link om je in te schrijven.


Neem een proefles

Meld je aan voor een proefles

Rijschool RAVO

0318 - 516 183
info@rijschoolravo.nl

Waarom lessen bij RAVO?

Het is lastig om een goede rijschool te kiezen. Wij hebben de voordelen van Rijschool RAVO voor je op een rijtje gezet.

  • Betrouwbaar sinds 1956
  • Hoog slagingspercentage
  • Je kunt bij ons snel beginnen
  • Voordelige lestarieven (pakketten)
  • Lid BOVAG rijscholen (3 sterren lid)
  • Altijd dezelfde auto en instructeur

Wil je eerst eens langskomen voor een kennismakingsgesprek? Maak een afspraak